Ping Loglarını Nasıl Tutabilirim
Arkadaşlar, bir uygulama kullanıp sürekli bir ip’ye ping atmak istiyorum ve eğer kopma yaşanırsa bunu loglamak istiyorum. Kullandığınız başarılı bir ürün varmı?
lord_phoenix
7 ay önce gönderildi
Selamlar,
İstediğiniz uçtaki makine pinge yanıt vermediğinde buraya log düşmesi değil mi ?
lord_phoenix
7 ay önce gönderildi
Bu konu ile ilgili eğer linux tabanında istiyorsan monit yükleyerek yapabilirsin kullanımını internetten bulabilrisin hatta problem oldugunda sana mail bile atar 
Microsoft tarafında toollar bularak yapaman lazım ama böyle inceleme toolları genelde ücretlidir.
Son Sorulan Sorular
Arkadaşlar, bir uygulama kullanıp sürekli bir ip’ye ping atmak istiyorum ve eğer kopma yaşanırsa bunu loglamak istiyorum. Kullandığınız başarılı bir ürün varmı?
lord_phoenix
7 ay önce gönderildi
Selamlar,
İstediğiniz uçtaki makine pinge yanıt vermediğinde buraya log düşmesi değil mi ?
lord_phoenix
7 ay önce gönderildi
Bu konu ile ilgili eğer linux tabanında istiyorsan monit yükleyerek yapabilirsin kullanımını internetten bulabilrisin hatta problem oldugunda sana mail bile atar ![]()
Microsoft tarafında toollar bularak yapaman lazım ama böyle inceleme toolları genelde ücretlidir.

hidayetaltun
7 ay önce gönderildi
Merhaba
Uygulama yerine basit bir şekilde pingleri loglayabilirsiniz.
Bunun için;
ping ip_adresi -t > c:\ping.txt