GPO User Profil Ayarı
- Kim tarafından: ErkanSAGLIK
- Kategori: Microsoft
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin,
Benim şöyle bir sorunum var;
Ben yapımdaki tüm kullanıcılar için bir disk alanı oluşturdum ve 300 Mb ile sınırladım. İstiyorum ki bu kullanıcılar profillerini ayırdığım bu disk alanında tutsun. Bunu yapabileceğim yer GPO daki “User Configuration/Administrative Template/System/User Profiles” diye düşünüyordum ama öyle bir seçenek bulamadım. Yada öyle sanıyorum.
Şimdiden Teşekkürler iyi çalışmalar.
ErkanSAGLIK
4 ay önce gönderildi
Teşekkürler Hasan bey, verdiğiniz linkte istediğim cevap mevcut. İyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Son Sorulan Sorular
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin,
Benim şöyle bir sorunum var;
Ben yapımdaki tüm kullanıcılar için bir disk alanı oluşturdum ve 300 Mb ile sınırladım. İstiyorum ki bu kullanıcılar profillerini ayırdığım bu disk alanında tutsun. Bunu yapabileceğim yer GPO daki “User Configuration/Administrative Template/System/User Profiles” diye düşünüyordum ama öyle bir seçenek bulamadım. Yada öyle sanıyorum.
Şimdiden Teşekkürler iyi çalışmalar.
ErkanSAGLIK
4 ay önce gönderildi
Teşekkürler Hasan bey, verdiğiniz linkte istediğim cevap mevcut. İyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Hasan GURAL
4 ay önce gönderildi
Günaydın,
Anladığım kadarıyla oluşturduğunuz disk bir file server üzerinde ? Daha detaylı bilgi alabilirmiyiz ?
GPO üzerinden kullanıcı profili için folder redirection kullanabilirsiniz.
http://www.mshowto.org/folder-redirection-nasil-yapilir.html bu makaleyi inceleme fırsatınız oldumu ?
Hasan.