Svchost Hatası
- Kim tarafından: mshowto_twitter
- Kategori: Microsoft
w2003 serveri yeni kurdum. hemen arkasından
svchost.exe hatasi veriyor ardından da
Generic Host Process for Win32 Services bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
ne yapmalıyım. çok acil yardım lütfen. sistemi bu ikinci kuruşum. halledemedim. ağda diğer bilgisayarlarda virüs var galiba. ancak terminalleri ana makineye bağladığım an virüs bulaşıyor. nod 32 de bir işe yaramıyor. acil ne yapabilirim acaba
w2003 serveri yeni kurdum. hemen arkasından
svchost.exe hatasi veriyor ardından da
Generic Host Process for Win32 Services bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
ne yapmalıyım. çok acil yardım lütfen. sistemi bu ikinci kuruşum. halledemedim. ağda diğer bilgisayarlarda virüs var galiba. ancak terminalleri ana makineye bağladığım an virüs bulaşıyor. nod 32 de bir işe yaramıyor. acil ne yapabilirim acaba

mshowto_twitter
2 ay önce gönderildi
Merhaba,
İlk olarak kurdugunuz Server’i aga sokmadan tamamen kendi basina calisiyorken tekrar kurun. Bu arada Server 2003 kurulumu yapiyorsaniz DVD SP2′li olsun. Ya da kurulumun hemen arkasina SP2′yi yukleyin. Daha sonra Nod32 disinda bir antivirus yazilimi yukleyin farkli bir agdan internete cikarttiktan sonra tum guncellemelerini yapin bu sunucunun.
Diger viruslu PC’leriniz icin ise hepsini tek tek farkli bir antivirus yazilimi ile guvenli modda taratmanizi oneririm.
Emre AYDIN